SM kilpailut 2021 voittajat

Rock- & swing-tanssien SM-kilpailut 27.11.2021

Rock- ja swing-tanssien SM-kilpailut tanssittiin kahden vuoden tauon jälkeen Herttoniemenrannan liikuntahallissa Helsingissä. Kisalattialla nähtiin niin yksilö-, pari- sekä joukkuesuorituksia D-, ikäkausimestaruus- sekä SM-luokissa. 

Boogie woogien suomenmestaruuden tanssi upeasti kotiin tuore maailmanmestaripari Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk. Hopealle tanssivat Swing Teamin Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma. Boogie woogien senioriluokan SM-voittoon kipusivat Jarkko Jetsonen ja Viivi Jetsonen (Dance Flow Kuopio), hopealle Cometsin Esa Kuivanen ja Arja Taipale. Juniorikisassa kultamitalille
sijoittuivat Kimi Manner ja Ella Äijänaho Tanssiseura Baunssista, hopeamitalille tanssivat upeasti Cometsin Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo ja pronssille Aarre Halinen ja Sade Lindström (Kotkan hyrrät).

Rock’n’roll naisformaation suomen kuninkuus, tai pikemminkin kuningattaruus, meni Rocking Flamesin Rock Queens -joukkueelle. Cometsin Rocky Roads rokkasi hopeamitalille.
Rockabillyn yleisen luokan kisa käytiin cometslaisten kesken ja voittajiksi tanssivat Juha Martikainen ja Nina Kuuliainen, hopealle Jarmo Soini ja Mila Auvinen.

Buggin yleisen sarjan voitosta käytiin osallistujamäärältään suurin kisa ja voittajaksi tanssivat Boleron Juho Päivinen ja Ida Keränen. Toiseksi tulivat Swing Teamin Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma. Cometsin Heikki Säteri ja Salla Nuutinen tanssivat kolmanneksi. Buggin senioriluokan kaikki mitalit tanssittiin Cometsille. Voittajina Mikko Piironen ja Pirkko Hirvelä, hopealla Pasi Valima ja Karoliina Turppo sekä pronssilla Jukka Salo ja Eila Koivisto. Juniorisarjan voittivat Kimi Manner ja Ella Äijänaho (Tanssiseura Baunssi), hopealle tulivat Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo (Comets), pronssimitalille Aarre Halinen ja Sade Lindström (Kotkan hyrrät).

SM-kisojen kovin menestyssaalis lepäsi Kimi Mannerin ja Ella Äijänahon kaulalla heidän voittaessaan boogie woogien ja buggin lisäksi myös fuskun yleisen luokan. Fuskussa toiselle sijalle tulivat Pinja Sarviluoma ja Saana Perälä, (Swing Team), kolmannelle Olli Rasi ja Samuli Kalliala (Swing Team).
Lindy Hopin juniori SM-voiton veivät Aarre Halinen ja Sade Lindström (Kotkan Hyrrät) ja yleisen luokan puolestaan Olli Rasi ja Saana Perälä (Swing Team).

COMETS EDUSTI KISOISSA UPEASTI
SM-luokkien lisäksi tanssittiin myös D-luokkien sekä ikäkausimestaruuksien kilpailut. Cometslaisia nähtiin tanssimassa boogie woogien D-luokassa hopealle Miska Tuononen ja Brianna Desmond, pronssille Lari Sinisalo ja Jaana Vilkman. Lindyn D-luokassa kullalle Lari Sinisalo tanssi Elviira Ruohomaan kanssa.

Ennen SM-mitalisijojen julkaisua yleisöä ihastuttivat Cometsin Rokkinaperot ja Rokkivekarat. Lapsirokkareiden lisäksi yleisö sai nauttia cometslaisten west coast swing-kipailijoiden esityksestä.
Katsojilla oli mahdollisuus hankkia kisoihin myös striimilippu ja jälkikäteen kilpailuista julkaistaan ostettavaksi tallenne. Kisafiiliksiä päivästä pääsi seuraamaan myös kisoja järjestävän seuran Rock’n’Swing Dance Club Cometsin Instagramista sekä Facebookista.
Comets kiittää talkoolaisia onnistuneesta kisapäivästä.

Kilpailun tulokset –>