Cometsin kevätkausi 2022

Cometsin kevätkausi alkaa 9.1.2022. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä 15.12.2021-3.1.2022.
Rock’n’Swing Dance Club Comets ry on Suomen suurin tanssiurheiluseura. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää tanssikulttuuria, -liikuntaa ja -urheilua, erityisesti swing-tyyppisissä paritanssilajeissa pääkaupunkiseudulla. Cometsin tunneilla tanssivat kaikki aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja lapsesta eläkevuosiaan viettäviin, niin parin kanssa, soolona kuin muodostelmassa.
Lajimme ovat:
Balboa
Blues
Boogie woogie
Bugg
Collegiate shag
Fusku
Jazz roots
Lindy hop
Rockabilly
Rock’n’roll formaatio
West coast swing
Lisäksi kursseja lapsille.
Tanssiseuran toiminta perustuu vapaaehtoisten innostukseen! Cometsilla on vuosittain noin sata vapaaehtoista aktiivia, jotka toimivat niin seuravalmentajina, yhdistyksen hallinnossa, tapahtumien järjestämisessä kuin viestinnässä.
Kevätkauden 2022 kurssit
Kevään kaikki pitkät kausikurssit löydät valmennusaikataulusta sivuiltamme joulukuun alussa. Voit tutustua kurssikuvauksiin tarkemmin (kaikki kevään kurssit MyClubissa viim. 12.12.): https://comets.myclub.fi/flow/events/public
Ilmoittautuminen ja jäsenyys
Ilmoittautuminen on auki 15.12.2021-3.1.2022 ja kurssit alkavat 9.1.2022. Ilmoittaudu kursseillemme jäsenrekisterissämme myClubissa (comets.myclub.fi). Samalla rekisteröidyt jäseneksi kuluvalle kalenterivuodelle. Jäsenmaksu 25 euroa vuonna 2022 laskutetaan kevään aikana.
Koronaohjeet ja toimintatavat kevään kursseilla päivittyvät tänne lähempänä.
Alkeiskurssien ilmoittautuminen menee kiinni 3 päivää ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova jos sitä ei ole peruttu. Jos kurssilla on tilaa, voi sille ilmoittautua virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä.
Hiihtoloma viikko 8, 21.2.-27.2.2022, ei opetusta.
Lisätietoja: info@comets.fi
Lämpimästi tervetuloa Cometsin tunneille ja meidän seuran toimintaan!
Cometsin arvot:
Hauskuus ja iloisuus | Yhteisöllisyys | Kehittyminen | Yhdenvertaisuus