Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen info@comets.fi.

Kurssien hinnat löytyvät hinnastostamme.

Alkeisiin voi ilmoittautua ilman mitään tanssikokemusta. Tutustu muihin kurssitasoihimme.

Ota tunnille mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullo. Ensimmäisellä tanssitunnilla pärjäät myös sukkasillaan.

Tanssiharrastuksen jatkuessa on syytä panostaa tanssikenkiin. Suosittelemme rock’n’swing tansseihin matalia ja luistavapohjaisia kenkiä.

Jäsentemme suosimia tanssikenkiä:

Seuran jäsenetuna saat kengistä 10% alennusta näyttämällä jäsenkorttiasi.

Rekisteröitymällä myClubiin liityt seuran jäseneksi. Lähetämme sinulle noin kuukauden kuluessa kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Vain seuran jäsenillä on oikeus osallistua seuran tanssikursseille ja toimintaan.

Voit ilmoittautua kursseillemme ilman paria tai parin kanssa. Tunneilla vaihdetaan paria säännöllisesti, joten et tarvitse omaa paria osallistuaksesi.

Alkeiskurssilla aloitetaan aina aivan alkeista. Et tarvitse mitään aikaisempaa tanssikokemusta soolotansseista tai paritansseista.

Kaikki kurssit, joille voi ilmoittautua, löytyvät myClubissa ’Ilmoittautumiset’ -välilehden alta.

Kurssien paritasapainon hyvänä pitämisen takia kurssi ei ole heti avoinna maksimiosallistujamäärälle. Kursseille otetaan osallistujia jonosta sitä mukaan, kun molempiin rooleihin tulee ilmoittautumisia. Kurssin nimeen lisätään [TÄYNNÄ], kun kurssi on oikeasti täynnä.

Voit tarkistaa milloin tahansa myClubista, oletko päässyt jonosta mukaan kurssille. Jos tapahtuman, johon olet ilmoittautunut, kohdalla näkyy vihreä painonappi, jossa lukee ”Osallistun”, olet päässyt mukaan kurssille. Jos et ole vielä päässyt sisään kurssille, näkyy tapahtuman kohdalla monentenako olet sillä hetkellä jonossa. Ilmoittautuminen on heti sitova, kun olet saanut vahvistuksen kurssipaikan saamisesta sekä laskun.

Et voi. Kursseille ilmoittautumisten ollessa sitovia kurssimaksua ei palauteta. Työmatka, muuttaminen, kiire, motivaatio, valmennuksen tai kurssikavereiden taso yms. syyt eivät ole hyväksyttäviä perusteita maksun palautukselle tai alennukselle.

Seuravalmentajien valmentamilla 12 kerran kursseilla (eli kurssiaikataulussa näkyvillä oransseilla kursseilla) on opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on mahdollista saada 15 euron alennus kurssihinnasta. Lähetä alennustodistuksesi osoitteeseen alennus@comets.fi ennen kurssin alkamista.

Sairaustapauksessa lasku voidaan poistaa kokonaan vain, jos henkilö sairastuu ennen kurssin alkua. Jos sairastuminen tapahtuu kurssin jo alettua, lasku voidaan puolittaa, jos opetuksesta jäi saamatta 50% tai enemmän. Jos sairastuminen tapahtuu kurssin puolivälin jälkeen, maksua ei alenneta.

Kilpailemisen voi aloittaa, kun sinulla on vähintään jatkotason lajitaidot hallussa. Lue lisää kilpailemisesta.