Hallitus ja valiokunnat

Jokaisella hallituksen jäsenelle on oma vastuualue, luottamustoimi, jonka parissa tehdään aktiivisesti töitä. Jokainen Cometsin aktiivi, niin kisatalkoolainen kuin hallituksen jäsen, on tärkeä osa Cometsia ja sen menestystä. 

Comets on Suomen suurin tanssiurheiluseura, jonka toiminta rakentuu vapaaehtoisten työlle ja on yleishyödyllistä yhdistystoimintaa. Jos et ole vielä mukana seuratoiminnassa, tervetuloa mukaan! 

Cometsin hallitus

Hallituksen jäsenet 2024

Susanna Ritala
Susanna Ritala
Hallituksen puheenjohtaja
Timo Huhtinen
Timo Huhtinen
Sihteeri
Turvallisuusvastaava
suvi.maenpaa
Suvi Mäenpää
Talousvastaava
niklas koivula
Niklas Koivula
Viestintävastaava
Juniorivastaava
Milla Peltoniemi
Milla Peltoniemi
Valmennusvastaava
avatar, icon, suvi.jpg
Juha Manninen
Tilavastaava

Helena Metsä
Helena Metsä
Valmentajakoulutusvastaava
Esiintymisvastaava
avatar, icon, suvi.jpg
Greatman Lim
Tapahtumavastaava

avatar, icon, suvi.jpg
Liisa Aro
Varapuheenjohtaja
Kilpailijavastaava
Tähtiseuravastaava

Talousvaliokunta

Talousvaliokunta hoitaa seuran rahaliikennettä maksaen vastaanotetut laskut ja lähettäen laskuja seuran järjestämistä tapahtumista ja kursseista. Valiokunta tekee toiminta- ja yleisavustushakemukset Helsingin kaupungille. Valiokunta seuraa myös yleisesti seuran rahaliikennettä ja tarkkailee vuosibudjetissa pysymistä. 

Jäsenet: Suvi Mäenpää, Pertti Ikäläinen, Greatman Lim, Juha Manninen, Nina Kuuliainen

Valmennusvaliokunta

Valmennusvaliokunta koordinoi seuran valmennustoimintaa eli kausikursseja ja tiiviskursseja. Valmennusvaliokunta vastaa seuran valmennuksen linjasta ja tavoitteista, sekä ylläpitää valmentajien osaamista säännöllisillä valmentajakoulutuksillaLajikohtaisesta operatiivisesta toiminnasta vastaavat nimetyt lajivastaavat

Jäsenet: Milla Peltoniemi, Helena Metsä, Niklas Koivula, Liisa Aro, Timo Huhtinen, Juha Manninen ja lajivastaavat

Markkinointi- ja viestintävaliokunta

Markkinointi- ja viestintävaliokunta toimittaa tietoa jäsenistölle seurassa tapahtuvista toimista. Valiokunnassa pääset käyttämään Cometsin hallinnoimia medioita: myClub, Facebook, Instagram, blogi, Youtube ja Twitter sekä tietenkin omia verkkosivuja ja kauppaa. Medioissa ilmoitetaan seuran tapahtumista, kursseista, kisoista ja tanssikulttuuria edistävästä toiminnasta suomeksi ja englanniksi.

Jäsenet: Niklas Koivula, Pirja Vitikka-Koponen, Nicklas Beijar, Greatman Lim.

Tapahtumavaliokunta

Tapahtumavaliokunta järjestää ja koordinoi seuran järjestämiä tanssitapahtumia. Valiokunta järjestää vapaamuotoisesti tanssikulttuuria kehittäviä tapahtumia rock- ja swing lajien parissa. Tapahtumat voivat olla yhteistyössä toisen osapuolen kanssa kuten Linnanmäen ja American Car Shown, tai omassa salissa kuten karnevaalit ja kuukausibileet. Markkinointivaliokunta hoitaa tapahtumien mainostamisen sekä tiedottamisen jäsenille.

Jäsenet: Greatman Lim, Mikael Mölsä, April Karkulahti, Susanna Ritala, Esa Kuivanen, Suvi Mäenpää, Niklas Koivula.

Juniorivaliokunta

Juniorivaliokunta hoitaa seuran junioreiden toimintaa. Valiokunta järjestää lapsille ja nuorille soveltuvaa tanssillista toimintaa yhdessä juniorivastaavan kanssa. Tehtäviä ovat mm. markkinoinnin kohdentaminen hankkien seuralle uusia nuoria harrastajia ja nostaen junioritoiminnan näkyvyyttä ulospäin sekä olla yhteydessä lasten vanhempien ja junioreiden valmentajien kanssa.

Jäsenet: Niklas Koivula, Hilla Peromaa, Juha Martikainen, Samuel Vaulimo, Eveliina Rantanen.