Kilpailut

rock ja swing tanssikilpailut

Rock'n'swing -tanssikilpailut

Suomen Tanssiurheiluliitto (STUL) koordinoi kotimaista kilpailutoimintaa. Tanssiurheiluliiton GP-kilpailuja järjestetään syys- ja kevätkaudella noin kerran kuukaudessa ympäri Suomea.

GP-kilpailuissa liiton virallisia lajeja ovat boogie woogie, bugg, lindy hop, rock’n’roll ja rock’n’roll formaatio. Lisäksi GP-kilpailuissa tanssitaan erilliskilpailuna myös fusku ja rockabilly

Comets tukee kilpailijoita maksamalla osallistumismaksut SM- ja GP-kilpailuihin sekä korvaamalla kilpailulisenssit hakemuksesta.

west coast swing tanssikilpailut

West coast swing -tanssikilpailut

West coast swingin viralliset kilpailut ovat World Swing Dance Councilin (WSDC) hyväksymien tapahtumien kilpailuja eli niin sanottuja WSDC-pistekilpailuja. Kilpailumuotona on Jack & Jill, joka tarkoittaa, että kilpailuparit ja musiikki arvotaan. Et siis tarvitse omaa paria kilpaillaksesi west coast swingissä.

WSDC-tapahtumia on Euroopassa lähes joka viikonloppu. Suomessa on vuoden aikana pari WSDC-pistekilpailua. Kilpailut ovat aina osana tapahtumaa, jossa on myös tanssitunteja ja tanssibileitä. Tule mukaan reissaamaan, tanssimaan ja kilpailemaan!

Kilpailutiedotteet

GP-kilpailujen tulokset 12.11.2022

Tamperelainen Swing Team järjesti rock’n’swing -tanssien GP-kilpailut lauantaina Tesomalla. Cometslaiset nappasivat jälleen huiman mitalisaaliin tuliasina kilpailuista. Timo ja Helena nappasivat kilpailuista ennätysmäiset 10 mitalia (3

Lue lisää »
Juho ja Ida blogi

Tupla pronssia maailmancupista Genevessä

Cometsin parit nousivat jälleen palkintokorokkeelle boogie woogien maailmancupissa ja voittavat tupla pronssia Sveitsissä, Genevessä 15.10.2022. Juho Päivinen ja Ida Keränen tanssivat tiensä boogie woogien pääluokassa

Lue lisää »

Miksi kilpailla?

Kilpaileminen on tehokkain ja paras tapa kehittyä tanssijana. Kilpaileminen kehittää esiintymistaitoa ja hermojen hallintaa, sekä kilpailuihin osallistuminen tekee harjoittelusta myös selkeästi tavoitteellista.

Kilpailuihin kannattaa mennä mahdollisimman pian harjoittelun aloittamisen jälkeen. Ei siis kannata ajatella, että ei ole vielä riittävän hyvä osallistuakseen. Kilpailemisen voi aloittaa sitten, kun on käynyt jatkotason kurssin. Kilpaileminen kannattaa aloittaa alimmalta D-tasolta, joka on tarkoitettu uusille kilpailijoille.

Miska ja Brianna SM-kilpailut 2022

Tulevat rock'n'swing tanssikilpailut

Klikkaamalla näet lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet kyseiseen kilpailuun.