Kilpailut

rock ja swing tanssikilpailut

Rock'n'swing -tanssikilpailut

Suomen Tanssiurheiluliitto (STUL) koordinoi kotimaista kilpailutoimintaa. Tanssiurheiluliiton GP-kilpailuja järjestetään syys- ja kevätkaudella noin kerran kuukaudessa ympäri Suomea.

GP-kilpailuissa liiton virallisia lajeja ovat boogie woogie, bugg, lindy hop, rock’n’roll ja rock’n’roll formaatio. Lisäksi GP-kilpailuissa tanssitaan erilliskilpailuna myös fusku ja rockabilly

Comets tukee kilpailijoita maksamalla osallistumismaksut SM- ja GP-kilpailuihin sekä korvaamalla kilpailulisenssit hakemuksesta.

west coast swing tanssikilpailut

West coast swing -tanssikilpailut

West coast swingin viralliset kilpailut ovat World Swing Dance Councilin (WSDC) hyväksymien tapahtumien kilpailuja eli niin sanottuja WSDC-pistekilpailuja. Kilpailumuotona on Jack & Jill, joka tarkoittaa, että kilpailuparit ja musiikki arvotaan. Et siis tarvitse omaa paria kilpaillaksesi west coast swingissä.

WSDC-tapahtumia on Euroopassa lähes joka viikonloppu. Suomessa on vuoden aikana pari WSDC-pistekilpailua. Kilpailut ovat aina osana tapahtumaa, jossa on myös tanssitunteja ja tanssibileitä. Tule mukaan reissaamaan, tanssimaan ja kilpailemaan!

Kilpailutiedotteet

PM-kilpailut 2023 & BW maailmancup tulokset

Cometslaiset menestyivät loistavasti Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa ja vuoden ensimmäisessä boogie woogien maailmancupissa Norjassa, Drammenissa 29.04.2023. Ida ja Juho voittivat boogie woogien PM-hopeaa ja hopeaa boogie woogiessa

Lue lisää »

SM-kilpailujen tulokset 2023

Salossa kilpailtiin vakio- ja rock’n’swing -tanssien Suomenmestaruuksista 15.4.2023. Cometslaisten kotiintuliaisina tuli jälleen kerran monta mitalia ja Suomenmestaruutta. Onnittelut kaikille mitalisteille! Alla listattuna cometslaisten sijoitukset rock’n’swing

Lue lisää »

GP-kilpailujen tulokset 11.2.2023

Vuoden ensimmäiset GP-kilpailut kilpailtiin lauantaina Hämeenlinnassa. Cometsin Masi Saurén ja Hanna Vammeljoki kilpailivat ensimmäistä kertaa yhdessä seniori ikäluokassa ja voittivat kultaa buggin ja boogie woogien

Lue lisää »

Miksi kilpailla?

Aikuisten kilparyhmät ovat kooltaan 10-14 tanssijan pienryhmiä, joissa tanssijat saavat paljon henkilökohtaista palautetta Suomen parhaimmilta valmentajilta, sekä mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa.

Aikuisten kilparyhmiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla edistynyt tanssija tai aloittanut harrastusta jo lapsena – mukaan otetaan myös uusia innokkaita ja motivoituneita harrastajia.

Kilpaileminen on suositeltavaa aloittaa sitten, kun sinulla on hallussa vähintään jatkotason taidot. Kilpaileminen kannattaa aloittaa alimmalta D-tasolta, joka on tarkoitettu uusille kilpailijoille. Voit osallistua kilpailuihin, vaikka et olisi osallistunut kilparyhmävalmennuksiin.

Miska ja Brianna SM-kilpailut 2022

Tulevat rock'n'swing tanssikilpailut

Klikkaamalla näet lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet kyseiseen kilpailuun (vain Cometsin jäsenille).

Menneet kilpailut