Kilpailut

rock ja swing tanssikilpailut

Rock'n'swing -tanssikilpailut

Suomen Tanssiurheiluliitto (STUL) koordinoi kotimaista kilpailutoimintaa. Tanssiurheiluliiton GP-kilpailuja järjestetään syys- ja kevätkaudella noin kerran kuukaudessa ympäri Suomea.

GP-kilpailuissa liiton virallisia lajeja ovat boogie woogie, bugg, lindy hop, rock’n’roll ja rock’n’roll formaatio. Lisäksi GP-kilpailuissa tanssitaan erilliskilpailuna myös fusku ja rockabilly

Comets tukee kilpailijoita maksamalla osallistumismaksut SM- ja GP-kilpailuihin sekä korvaamalla kilpailulisenssit hakemuksesta.

west coast swing tanssikilpailut

West coast swing -tanssikilpailut

West coast swingin viralliset kilpailut ovat World Swing Dance Councilin (WSDC) hyväksymien tapahtumien kilpailuja eli niin sanottuja WSDC-pistekilpailuja. Kilpailumuotona on Jack & Jill, joka tarkoittaa, että kilpailuparit ja musiikki arvotaan. Et siis tarvitse omaa paria kilpaillaksesi west coast swingissä.

WSDC-tapahtumia on Euroopassa lähes joka viikonloppu. Suomessa on vuoden aikana pari WSDC-pistekilpailua. Kilpailut ovat aina osana tapahtumaa, jossa on myös tanssitunteja ja tanssibileitä. Tule mukaan reissaamaan, tanssimaan ja kilpailemaan!

Kilpailutiedotteet

Comets kilparyhmät

Ilmoittaudu syyskauden kilparyhmiin

Kiinnostaako sinua tavoitteellinen treenaaminen? Kilparyhmät ovat 5-7 tanssiparin pienryhmiä, joissa tanssijat saavat paljon henkilökohtaista palautetta suomen parhailta rock’n’swing-valmentajilta, sekä mahdollisuuden kehittyä motivoituneessa seurassa. Kilparyhmiin voi

Lue lisää »

Miksi kilpailla?

Kilpaileminen on tehokkain ja paras tapa kehittyä tanssijana. Kilpaileminen kehittää esiintymistaitoa ja hermojen hallintaa, sekä kilpailuihin osallistuminen tekee harjoittelusta myös selkeästi tavoitteellista.

Kilpailuihin kannattaa mennä mahdollisimman pian harjoittelun aloittamisen jälkeen. Ei siis kannata ajatella, että ei ole vielä riittävän hyvä osallistuakseen. Kilpailemisen voi aloittaa sitten, kun on käynyt jatkotason kurssin. Kilpaileminen kannattaa aloittaa alimmalta D-tasolta, joka on tarkoitettu uusille kilpailijoille.

Miska ja Brianna SM-kilpailut 2022

Tulevat rock'n'swing tanssikilpailut

Klikkaamalla näet lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet kyseiseen kilpailuun.