Lasten ja nuorten tanssikurssit

Tanssikursseja lapsille ja nuorille. Juniorivalmennuksessa korostuvat tanssin ilo ja vahvan tanssitekniikan kehittäminen.

Lasten tanssikursseilla on yksi ilmainen kokeilukerta.

Lastentanssi Naperot 2-4v

Kurssilla harjoitellaan tanssia leikkien ja pelien avulla sekä opitaan musiikkiliikunnan perusteita. Ryhmä soveltuu erinomaisesti tanssiharrastuksen aloittamiseen ja lastentanssista lapsi saa tärkeitä motorisia ja rytmillisiä taitoja. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Lastentanssi Vekarat 5-7v

Naperoista seuraava askel eteenpäin on Vekarat. Kurssilla kehitetään monipuolisesti tanssiliikunnan perustaitoja kuten motoriikkaa, tasapainoa, kehonhallintaa, rytmitajua, tanssillisuutta ja itseilmaisua. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Boogie woogie juniorit kilparyhmä 9-16v

Boogie woogiessa on tyyliä ja meininkiä! Boogie woogiessa korostetaan tanssijan oman luovuuden merkitystä tanssin ilmentämisessä. Tunneilla harjoitellaan vauhdikkaassa ja rennossa ilmapiirissä, tanssin iloa ylläpitäen! Kurssi soveltuu oman parin kanssa tanssiville 9-16 -vuotiaille.