Lastentanssi ja nuorten tanssikurssit

Lasten ja nuorten tanssissa korostuvat tanssin ilo ja vahvan tanssitekniikan kehittäminen. Lastentanssin voi aloittaa noin kolmevuotiaana – siinä vaiheessa, kun lapsi on valmis olemaan tanssitunnilla ilman omia vanhempia.

Kokeneet ammattiohjaajamme tekevät uusien tanssiliikkeiden oppimisesta hauskaa ja helppoa kaiken ikäisille ja -taitoisille lapsille. 

Lasten tanssikursseilla on yksi ilmainen kokeilukerta, mikäli ryhmissä on tilaa.

Lastentanssi Naperot 3-4 v.

Lastentanssissa harjoitellaan tanssia leikkien ja pelien avulla sekä opitaan musiikkiliikunnan perusteita. Ryhmä soveltuu erinomaisesti tanssiharrastuksen aloittamiseen ja lastentanssista lapsi saa tärkeitä motorisia ja rytmillisiä taitoja. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Lastentanssi Vekarat 4-6 v.

Naperoista seuraava askel eteenpäin on Vekarat. Lastentanssissa kehitetään monipuolisesti tanssiliikunnan perustaitoja kuten motoriikkaa, tasapainoa, kehonhallintaa, rytmitajua, tanssillisuutta ja itseilmaisua. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Rock'n'swing juniorit 7-9 v.

Tuntien sisältö koostuu alkuverryttelyistä, tanssitekniikan ja -kuvioiden harjoittelusta ja loppuverryttelyistä. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa tanssi- tai liikuntakokemusta. Kurssi on suunnattu yli 7-vuotiaille.