Lastentanssi ja nuorten tanssikurssit

Lasten ja nuorten tanssissa korostuvat tanssin ilo ja vahvan tanssitekniikan kehittäminen. Lastentanssin voi aloittaa noin kolmevuotiaana – siinä vaiheessa, kun lapsi on valmis olemaan tanssitunnilla ilman omia vanhempia.

Lastentanssitunnit pidetään sunnuntaisin Pukinmäessä. Lasten tanssikursseilla on yksi ilmainen kokeilukerta.

Lastentanssi Naperot 3-5v

Lastentanssissa harjoitellaan tanssia leikkien ja pelien avulla sekä opitaan musiikkiliikunnan perusteita. Ryhmä soveltuu erinomaisesti tanssiharrastuksen aloittamiseen ja lastentanssista lapsi saa tärkeitä motorisia ja rytmillisiä taitoja. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Lastentanssi Vekarat 5-7v

Naperoista seuraava askel eteenpäin on Vekarat. Lastentanssissa kehitetään monipuolisesti tanssiliikunnan perustaitoja kuten motoriikkaa, tasapainoa, kehonhallintaa, rytmitajua, tanssillisuutta ja itseilmaisua. Tunnilla liikutaan pääosin musiikin tahdissa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Rokkijuniorit 7-9v

Tuntien sisältö koostuu alkuverryttelyistä, tanssitekniikan ja -kuvioiden harjoittelusta ja loppuverryttelyistä. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa tanssi- tai liikuntakokemusta. Kurssi on suunnattu yli 7-vuotiaille.

Boogie woogie juniorit kilparyhmä 9-16v

Boogie woogiessa on tyyliä ja meininkiä! Boogie woogiessa korostetaan tanssijan oman luovuuden merkitystä tanssin ilmentämisessä. Tunneilla harjoitellaan vauhdikkaassa ja rennossa ilmapiirissä, tanssin iloa ylläpitäen! Kurssi soveltuu oman parin kanssa tanssiville 9-16 -vuotiaille.