Kunniajäseneksi Pirja Vitikka-Koponen

”Pirja on ansiokkaasti toiminut seuran hyväksi jo yli kymmenen vuoden ajan lukuisissa eri rooleissa. Pirja on erittäin ahkera, haluaa itse kehittyä, kehittää seuraa ja kokeilla uutta. Kaiken tämän Pirja tekee suunnitelmallisesti ja näkemyksellisesti vaivaa säästämättä ja työtunteja laskematta, omaa työpanostaan liiaksi korostamatta.” Onnea kunniajäsenyydestä Pirja!

Pirja Vitikka-Koponen toimi seuran hallituksessa kuusi vuotta, joista neljä seuran puheenjohtajana. Samanaikaisesti hän oli monessa mukana esimerkiksi seuravalmentajana. Pirjan puheenjohtajakaudelle osui isoja projekteja, kuten muutto Pasilan tanssisalista Pukinmäkeen. Pirja oli myös mukana ideoimassa ja tuomassa seuralle uusia traditioita, joilla kiittää seura-aktiiveja.

”Pirja on loistava organisoija, tapahtumien järjestäjä, juontaja ja esiintyjä. Pirja on iloinen, ystävällinen, tasapuolinen ja hyvä kuuntelemaan muita. Pirja on hyvä tekemään yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, kertoo rohkeasti oman mielipiteensä mutta on valmis myös kompromisseihin ja uskaltaa delegoida tehtäviä. Pirja saapuu aina hyvin valmistautuneena, faktat hallussa, on kunnianhimoinen ja paneutuva. Avoin tiedottaminen ja hyvän hengen ylläpitäminen on aina ollut Pirjalle tärkeää.”

Pirja tekee suunnitelmallisesti ja näkemyksellisesti vaivaa säästämättä ja työtunteja laskematta, omaa työpanostaan liiaksi korostamatta.

Rocky Roads SM-kilpailuissa 2022. Kuva: Olli Rasi

Seura-aktiivin lisäksi Pirja on monipuolinen tanssija, valmentaja, koreografi ja tuomari. Liki kaikki Cometsin lajit ovat tulleet Pirjalle tutuiksi. Valmentajana Pirja innostuu selkeistä tavoitteista. Kisalattialla Pirjaa on eniten nähty rock’n’roll formaatiossa. Ennen tuomariksi siirtymistä Pirja voitti Cometsin Rocky Roads formaatiossa SM-kultaa kesällä 2022. 

Vielä hallitusvuosien jälkeenkin Pirja innostuu uusista projekteista vuosi toisensa jälkeen. Pirja on tehnyt valtavan työn Cometsin eteen ja on aina tavoitettavissa ja auttamassa. Merkittävänä esimerkkinä Pirjan työstä on myös Cometsin strategia- ja arvotyön tiiminvetovastuu vuonna 2021 ja SM-kisojen projektipäällikön rooli vuonna 2022. 

Pirjan kunniajäsenyys julkistettiin Cometsin 30 v. juhlissa Karjalatalolla 4.12.2022. Kuva: Suvi-Tuuli Kiilunen

 

Ehdotuksen puolesta:

Milla Peltoniemi (hallituksen jäsen, valmennusvastaava, kilpailijavastaava)
Hilla Peromaa (Rock’n’roll juniorit lajivastaava)
Anu Lampén (Rock’n’roll lajivastaava)
Outi Toijanniemi