Kunniajäseneksi Hanna Vammeljoki

Cometsin syyskokouksessa valittiin ehdotuksen mukaisesti myös toinen ansioitunut kunniajäsen. ”Hanna on kannustava seuravalmentaja, seura-aktiivi sekä tuttu kasvo cometslaisille erityisesti boogie woogien, buggin ja nykyään west coast swingin puolella.”

Hanna on toiminut viimeisen kymmenen vuoden aikana monessa aktiiviroolissa niin hallituksessa, valmentajana kuin esimerkiksi salikalenterivastaavana. Hanna valittiin vuoden cometslaiseksi vuonna 2013 ja erityisesti westaajille hän on tuttu kasvo. ”Hänen rakkautensa tanssiin ja lajiin välittyy seura-aktiivin lisäksi tanssijana ja kilpailijana.”

”Hannan toiminnassa west coast swingin lajivastaavana ja seuravalmentajana, sekä aiemmissa vastuutehtävissä Cometsin hallituksessa, korostuu Cometsin arvot. Hän pyrkii aina suunnittelemaan seuran toimintaa niin, että kaikilla tanssijoilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus kehittyä positiivisessa ja kannustavassa tanssiyhteisössä. Hanna pohtii aina keinoja turvata lajin ja seuran toiminnan jatkuminen tarjoamalla innostavaa ja mielekästä kurssitoimintaa, vapaaharjoittelumahdollisuuksia ja tanssibileitä kaikille vasta-aloittaneista kaikkein edistyneimpiin tanssijoihin.”

Hannan toiminnassa west coast swingin lajivastaavana ja seuravalmentajana, sekä aiemmissa vastuutehtävissä Cometsin hallituksessa, korostuu Cometsin arvot.

Hannan kunniajäsenyys julkistettiin westin bileissä 10.12. ja kunniakirjan luovutti seuran puheenjohtaja Susanna Ritala.
Kuva: Harri Kuittinen

 

Hannan vapaaehtoistyö nähdään pitkäjänteisenä ja ammattimaisena. ” Pitkä seurahistoria ja monet vastuutehtävät ovat antaneet hyvän ymmärryksen parhaista käytännöistä ja päätösten keskinäisistä riippuvuuksista. ” Vakaasta näkemyksestä ja toimivasta käytännöstä huolimatta hän jaksaa kehittää ja ideoida uutta. Hanna on myös helposti saavutettavissa ja monet seuravalmentajat sekä kurssilaisetkin tuntevat Hannan ”kuuluisan pitkät vastauksen, joissa asiaa on pohdittu kaikilta mahdollisilta kannoilta.”

Lauri Laitinen ojensi Hannalle valmentajien kesken kerätyn yhteislahjan kiitokseksi kaudesta.
Kuva: Harri Kuittinen
Hanna kertoi olevansa mykistynyt kunniasta ja onnitteluista.
Kuva: Harri Kuittinen
Susanna Ritala onnittelemassa koko seuran puolesta.
Kuva: Harri Kuittinen

Ehdotuksen kokoajina olivat:

Outi Salonen
Ola Länsman
Milla Peltoniemi