Seuravalmentajat

Seuravalmentajat ovat Cometsin jäseniä, jotka toimivat seuraohjaajina ja -valmentajina vapaaehtoisesti. Comets kouluttaa seuravalmentajia aktiivisesti ja tukee seuravalmentajien kehittymistä.

Cometsin valmentajat

Annika Ahola

Annika on iloinen ja innostava valmentaja, jonka tunneilla opitaan rennossa ilmapiirissä. Juniorina Annika kilpaili monissa Cometsin rock- ja swing-lajeissa ja kilpauran jälkeen aika kului buggin ja boogien parissa. Nyt Annikalle rakkain laji on west coast swing, jonka hän löysi vuonna 2013. Annikalle on tärkeää, että kaikilla on hauskaa treenatessa ja uutta oppiessa.

Heikki Säteri

Heikin tanssiharrastus on lähtenyt tanssilavoilta. Jossain vaiheessa hän päätti hakea lisää oppia buggiin Cometsilta, josta buggin lisäksi löytyi sittemmin myös boogie woogie ja west coast swing. Valmentajana hän haluaa korostaa viemistä ja seuraamista sekä musiikintulkinnan elementtejä, jotka tuovat paritanssiin enemmän yhteisymmärrystä ja hyvää fiilistä.

Maria Leikola

Maria on iloinen ja myötätuntoinen opettaja, joka pitää huolta siitä, että tunneilla kaikki pysyvät mukana. Marian tunnit tarjoavat sopivassa suhteessa haastetta niin keholle kuin mielellekin. Lapsena Maria on harrastanut useaa tanssillista lajia ja löysi tiensä Cometsin rock’n’roll naisformaatioon vuonna 2016 – edelleen esiintyen ja kisaten kyseisessä lajissa.

Elina Pasanen

Elina on luova, huumorintajuinen ja tarkka valmentaja, jolle on tärkeää, että tanssi ilmentää musiikkia mahdollisimman hyvin ja tanssin riemu välittyy yleisöön saakka. Ennen siirtymistään rokkiformaation pariin Elina ehti kilpailla jokusen vuoden myös parirokissa sekä kokeilla boogie woogie’a. Rokkiformaatiossa Elinaan vetoaa loistava porukalla tekemisen meininki sekä yhtäläisyydet toiseen harrastukseensa muodostelmaluisteluun, josta hän pyrkii ammentamaan uusia ideoita sekä koreografioihin että valmennukseen ylipäänsä. Tavoitteena hänellä on luoda omaperäisiä, näyttäviä ja viihdyttäviä koreografioita, joista sekä tanssijat että yleisö nauttivat.

Jarmo Soini

Jarmo on innostava konkarivalmentaja, joka aloitti valmennushommat jo vuonna 2010. Valmentajakokemusta löytyy buggissa ja erityisesti rockabillyssä. Jarmon tunneilla tanssitaan paljon unohtamatta kuitenkaan tanssijan hyvää teknistä osaamista. Tanssijana Jarmolla on kokemusta lavatansseista ja lähes kaikista rock- ja swing-lajeista. Kilpailukokemusta häneltä löytyy kotimaan GP-kisoista ja pohjoismaiden mestaruuskisoista. Tanssin opetuksessa Jarmo painottaa rentoutta ja tanssin antamaa hyvää fiilistä, joka saavutetaan tanssijan hyvällä perustekniikalla ja rennolla asenteella hyvää vientiä-seuraamista unohtamatta.

Mila Auvinen

Mila löysi tiensä boogie woogie alkeisiin 1990-luvun loppupuolella ja pitkän tauon jälkeen palasi lempitanssinsa pariin uudestaan vuonna 2011. Pian Mila löysi myös muut lajit, joista rockabilly ja bugg ovat hänen päälajeina tällä hetkellä. Näissä lajeissa Milan on nähty pyörähtävän kisalattioillakin. Lähinnä Milan sydäntä on ollut ja on edelleen, rockabilly-genre kaikessa muodossa. Mila aloitti rockabillyn opettamisen 2013 ja on pysynyt rivistössä siitä lähtien. Opettajana Mila pyrkii luomaan rennon ja kannustavan ilmapiiriin hyvällä roketsumusiikilla, jonka tahdissa meinaa itsekin välillä villiintyä. Siitä huolimatta Mila liputtaa hyvän perustekniikan puolesta, lajissa kuin lajissa.

NIna Kuuliainen

Nina Kuuliainen

Nina on innostava ja kannustava rockabilly-opettaja, jolta saa apua kysyttäessä ja neuvoja pyytämättä. Nina on aina tykännyt tanssia. 50-luvun genren tanssitapahtumat Suomessa ja ulkomailla sekä niissä nähdyt tanssikuviot houkuttelivat laajentamaan omaa osaamista – niinpä Cometsin lajit ovat tulleet tutuiksi ja niistä ensimmäisenä rockabilly, joka on edelleen Ninan ykköslaji. Loistava musiikki ja helmoja pyörittävä tanssi tempaa mukaansa, ja kuin huomaamatta kunto nousee, iloinen tunnelma tarttuu ja tunnilta lähtee hymyillen.

Outi Salonen

Outi on kannustava valmentaja, jolle on sydämen asia, että kurssilaiset kehittyvät ja pääsevät lähemmäs tanssiunelmiaan. Outi on tanssinut pikkutytöstä asti ja aikuisiällä soololajit vaihtuivat swing-paritansseihin. West coast swingin löydyttyä kaikki vapaa-aika on kulunut tunneilla, tansseissa ja leireillä. Outi painottaa opetuksessaan sitä, että molemmat, seuraaja ja viejä, kantavat yhtä suurta vastuuta ja kummallakin on mahdollisuus vaikuttaa tanssiin. Outi on viides suomalainen, joka on saavuttanut All Stars -tason WSDC kilpailuissa.

Juha Martikainen

Juha Martikainen

Valmentajana Juha on kannustava ja pyrkii saamaan oman innostumisensa tarttumaan myös oppilaisiinsa. Opettamisessa henkilökohtaisen palautteen antaminen on keskeisessä roolissa. Juha on kokeillut useita Cometsin lajeja, joista erityisesti rockabilly ja boogie woogie innostavat tanssimaan musiikin takia. Rockabilly on se laji, jossa hänet näkee myös kisalattialla. Tunneilla tunnelma on välitön ja valitun musiikin merkitys on suuri ja se jousto, jousto ja jousto!

Vesa Ojala

Vesa on aktiivinen tanssija, joka on harjoitellut mm. argentiinalaista tangoa, bluesia sekä lähes kaikkia rock- ja swing-tansseja. Lähimpänä Vesan sydäntä ovat elegantti balboa ja letkeä lindy hop. Tanssin pariin Vesa siirtyi aikido-tatameilta ja hän löytää lajeista erittäin paljon yhtäläisyyksiä parien välisessä tarkassa kontaktissa. Vesan tunneilla pureudutaan harjoiteltaviin asioihin loogisesti pala kerrallaan ja edetään vauhtia, joka mahdollistaa opeteltavien asioiden kunnollisen omaksumisen. Vesan erityisenä mielenkiinnon kohteena on viejän ja seuraajan välinen kontakti ja vuorovaikutus, joka tekee tanssista molemmille miellyttävän ainutlaatuisen kokemuksen.

Jaakko Sainio

Jaakko on rauhallinen ja kärsivällinen opettaja, jota tanssi on liikuttanut ihan kouluajoista lähtien. Alun perin innostus syntyi kansanmusiikin kautta ja parinkymmenen lajikokeilun jälkeen viimeiset kymmenen vuotta Jaakko on tanssinut balboaa ja muita swinglajeja. Jaakon tunneilla kerrataan aina aikaisemmin opittua ja opetellaan sen päälle uusia kuvioita ja variaatioita niihin. Tunneilla pyritään parantamaan jokaisen omaa tanssia ja edetään ryhmän taitotason mukaan ja myös yksilöllisesti. Jaakolle on tärkeää, että tunneilla on jokaiselle jotakin.

Salla Nuutinen

Sallan valmennuksessa tärkeintä on tanssin ilo – hän haluaa opettaa niin, että kurssilaiset suorastaan janoavat tunneille oppimaan uutta. Salla painottaa opetuksessaan hyvää perustekniikkaa. Hän haluaa saada kurssilaisten tanssipotentiaalin esiin ja välittää kurssilaisille, että tanssi on sosiaalinen laji, jonka tarkoitus on pitää hauskaa parin kanssa. Salla on tanssinut 14 vuotta balettia ja sivussa muun muassa nykytanssia, showtanssia, jazzia, streettiä ja karakteritanssia. Yliopiston lavatanssikurssin myötä Salla löysi buggin, jonka pyörähdyksiin rakastui. Hän on harrastanut monipuolisesti rock- ja swing-tansseja, joista rakkaimmat ovat bugg ja west coast swing. Salla kilpailee buggissa, jota hän valmentaa Cometsilla.

Pirja Vitikka-Koponen

Pirjalla on täsmällinen ja tuloksellinen valmennusote, fysioterapeutin koulutus ja monipuolinen lajiosaaminen Cometsin tanssilajeissa. Pirjalle erityisen tärkeää tanssissa on musiikin ilmentäminen ja valmennuksen vahvuusalueina ovat muun muassa vartalonhallinta, tanssiasento ja rytmi. Pirja toimii lisäksi seuran aktiivina monissa eri tehtävissä ja on kouluttautumassa rock- ja swing-tanssien tuomariksi.

Susanna Ritala

Susanna Ritala

Susanna on helposti lähestyttävä, kannustava ja innostava valmentaja, joka luo viihtymisen tunnelmaa tunneilla. Susanna on lapsesta lähtien kokeillut lähes kaikkia paritansseja kansantanssista salsaan, omimpina lajeinaan hän pitää kuitenkin lindy hopia, west coast swingiä ja tietenkin balboaa. Hän valmentaa joustavasti kurssilaisten oppimisen tahtiin ja palautteen mukaan, tanssii valmennettavien kanssa ja antaa heille rohkeasti palautetta oppimisen tueksi.

Saara Honkanen

Saara on innostava valmentaja, joka haluaa kannustaa paitsi oppimaan, myös nauttimaan tanssista. Saara aloitti tanssiharrastuksen sekalaisella valikoimalla soololajeja. Pari vuotta tuli vietettyä myös historiallisten kuviotanssien parissa, mutta kun tarjoutui tilaisuus kokeilla lindy hopia, laji hurmasi heti. Sen jälkeen mukaan on tullut liuta muitakin paritanssilajeja. Saaran tunneilla saa kokeilla ja pitää hauskaa.

Elisa Schäfer

Elisa on tanssinut lindy hopia vuodesta 2011 ja innostunut myös muista rock- ja swinglajeista matkan varrella. Sosiaalisen tanssimisen lisäksi hän on välillä saanut treeni-intoa myös kisaamisesta ja esiintymisestä. Elisalle parhaita paritanssikokemuksia yhdistää se, että musiikki inspiroi, yhteys pariin toimii ja tanssi tuntuu mukavalta. Siksi hän haluaa opetuksessaan antaa tilaisuuden kaikkien näiden asioiden harjoitteluun.

Cometsin valmentajat

Ville Pessi

Sopivasti huumoria, tekniikkaa ja tekemistä – siinä konsepti, jolla Villen tunneilla mennään. Hänen tunneillaan viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Ville opettaa Cometsilla niin junioreita kuin aikuisiakin. Ville kilpailee myös aktiivisesti rock- ja swing-tanssilajeissa.

juuso

Juuso Kerovuori

Juuso on hyväntuulinen ja mukava valmentaja, joka opettaa Cometsilla west coast swingiä. Juuson tanssiharrastus on alkanut lavatansseista yli kymmenen vuotta sitten, ja lähes kaikkia paritanssilajeja kokeiltuaan hän päätyi tanssimaan päälajinaan westiä. Juuso on opettajana johdonmukainen, selkeä sekä tarkka. Hänelle westissä tärkeintä on mahdollisuus tanssia musiikkia monipuolisesti tulkiten, ja nimenomaan parin kanssa tasa-arvoisena parina, jossa molempien ideat ovat yhtä arvokkaita.

Timo Huhtinen

Timo pyrkii opettamaan tekemisen kautta. Hän on myös tarvittaessa mukana vaihtoringissä, jolloin seuraajat pääsevät kokemaan, miltä vienti tuntuu valmentajan tekemänä. Timo tanssii kaikkia Cometsin tanssilajeja ja kilpailee buggissa, boogie woogiessa, fuskussa ja rockabillyssä. Kesäisin tie vie myös lavatansseihin. Timon opetuksessa on aina mukana tanssitekniikkaa, mutta pääosin tekniikkaa harjoitellaan kuvioiden avulla. Tanssitekniikka ei ole Timolle itsetarkoitus, mutta hän painottaa, että sitä hallitsemalla tanssiminen on mukavampaa sekä viejälle että seuraajalle.

Cometsin valmentajat

Nina Ödner

Nina on innostunut, rento ja huumorintajuinen valmentaja, jolla on ainainen jano oppia lisää tanssista, musiikista ja opettamisesta. Hänelle blues on ennen kaikkea ilmaisua ja musiikin tulkintaa, joka kumpuaa pyrkimyksestä ymmärtää lajin historiaa. Ninalle tärkeitä ovat myös mukava, luonnollinen tanssitekniikka sekä parin välinen tasaveroinen kommunikaatio. Hän pyrkii luomaan yhteisöllisyyttä ryhmän ja tanssiyhteisön kesken sekä rohkaisemaan heittäytymistä. Nina on Blues Dance Helsinki -yhteisön aktiivi ja ahkera DJ sekä Out of the Blues -tanssiryhmän jäsen. Bluesin lisäksi hän harrastaa muita swing-lajeja, lindy hopia, jazz rootsia sekä collegiate shagia, hiukan balboaakin.

Lauri Laitinen

Valmentajana Lauri on positiivinen ja kannustava. Ensikosketus tanssiin syntyi 2013 ja lajina on tuosta hetkestä asti pysynyt west coast swing, ilman syrjähyppyjä muihin lajeihin. Tanssissa Laurille on tärkeintä löytää oikea tuntuma niin, että tanssista vuoropuhelua viejän ja seuraajan välillä. Tätä Lauri pyrkii tuomaan myös opetuksessaan esille.

Cometsin valmentajat

April Karkulahti

April on aurinkoinen ja positiivinen valmentaja, jonka tunneilla keskitytään tanssin riemuun ja oivaltamisen iloon. Aprilin tunneilla on rento ilmapiiri, jossa uskaltaa olla oma itsensä ja kokeilla uusia asioita sekä hassutella. April on harrastanut joogaa pitkään ja se saattaa joskus näkyä tunneilla. Aprilin tanssiharrastus alkoi alun perin lavatanssilla, josta lukuisten lajien kautta Lindy hop tempaisi imuunsa. Syynä tähän on kenties ollut rakkaus juuri swing-musiikkiin. Tanssin ohella April on biologian ja terveystiedon opettaja.

Cometsin valmentajat

Helena Metsä

Helena on ammatiltaan tanssinopettaja. Hän opetti itämaista tanssia päätoimenaan yli 20 vuoden ajan. Sitten rock’n’swing-lajit veivät mennessään ja nykyään Helena valmentaa lindy hopia, boogie woogieta ja fuskua. Hän myös kilpailee niissä lajeissa. Helenan sydäntä lähellä ovat myös balboa, collegiate shag, blues ja jazz roots. Tärkeimmät asiat, jotka Helena haluaa tanssitunneillaan jakaa eteenpäin ovat tanssin ja liikkumisen ilo. Tärkeitä ovat myös onnistumisen kokemukset ja oppimisen ilo, se tunne kun jokin tekniikkaan liittyvä asia loksahtaa kohdalleen ja saa tanssin soljumaan ja tuntumaan nautinnolta. Helena on kannustava opettaja, joka tanssii mielellään mukana ringissä niin viejänä kuin seuraajana.

Cometsin valmentajat

Matti Ruuskanen

Matti on monipuolinen ja kannustava opettaja, jonka innostus paritansseihin myös syttyi aikoinaan Cometsin tunneilla. Lindyn lisäksi Matti tanssii aktiivisesti useita muita tanssityylejä ja hän on harrastanut musiikkia pienestä pitäen. Tavoitteena Matin tunneilla on ensisijassa hauskanpito ja onnistumisen kokemukset. Opetuksessaan hän painottaa molemminpuolista kommunikaatiota parin välillä, sekä tämän mahdollistamaa dynamiikkaa ja musiikin tulkintaa.

Hanna Vammeljoki

Hanna on valmentajana onnellisimmillaan saadessaan sparrata tavoitteellisesti treenaavia tanssijoita kohti vahvempaa teknistä taituruutta ja musiikintulkinnallista monipuolisuutta. Boogie woogiessa ja buggissa maajoukkuetasolla kilpaillut Hanna valmentaa edelleen satunnaisesti näissä lajeissa Cometsin konkareita ja kilpailijoita, vaikka hänen oma kilpa- ja valmennusuransa jatkuu nykyään uuden ykköslajin, west coast swingin, parissa. Tunneillaan Hanna haluaa antaa valmennettavilleen valmiiden ratkaisujen sijasta mahdollisimman käyttökelpoisia elementtejä oman tanssin mielekkääseen kehittämiseen.

Tero Rahko

Tero on lupsakka oululainen, jonka tunneilla edetään insinöörimäisen loogisesti vaiheesta toiseen. Tero aloitti perinteisillä lavatansseilla, kunnes erehtyi westitunnille ja siitä lähtien westie veikin mennessään. Tanssissaan ja opetuksessaan Tero painottaa parityöskentelyä, hyvää tekniikkaa ja ennen kaikkea hauskanpitoa.

Hilma Kiuru

Hilman tunneilla opitaan iloisessa ilmapiirissä. West coast swing vie suurimman osan Hilman ajasta, mutta rakkaita ovat myös seuratanssit ja erilaiset soololajit, joista varsinkin nykytanssi on sydäntä lähellä. Hilmalle tärkeintä on, että tanssi tuntuu hyvältä, joten tunneilla on isossa roolissa vienti-seuraaminen ja tanssia helpottava tekniikkatietämys.

Olá Länsman

Olán tanssiura alkoi vuonna 2015 opiskelijoiden lavatanssikerhossa. Jo ensimmäisellä kurssilla käytiin läpi molempia tanssirooleja, ja sen jälkeen Olá onkin kehittänyt sekä vienti- että seuraamistaitojaan kursseilla ja viikkotunneilla. West coast swingiä opettaessaan Olá pyrkii nitomaan uudet tiedot ja taidot yhteen aikaisemmin opetettujen oppien kanssa mahdollisimman sulavasti.

avatar, icon, suvi.jpg

Eila Koivisto

Eila on erittäin kannustava valmentaja. Eilalla on monipuoliset tanssitaidot ja hän valmentaa aikuisille buggia ja fuskua. Eilalle tärkeää tanssissa on monipuolinen tulkinta ja tanssin ilo. Lasten opettamisessa Eila korostaa lasten oman luovuuden käyttöä ja tanssiliikunnan merkitystä lasten kokonaisvaltaisessa kehittymisessä.

avatar, icon, suvi.jpg

Pasi Ojala

Pasi on tanssinut swing-tansseja vuodesta 2011. Kisalattioilla ja showmeiningeissä häntä on saattanut nähdä useamman vuoden ajan mm. lindy hopissa ja boogie woogiessa. Erityisesti nämä lajit ovat lähellä hänen sydäntään, joista hän myös ammentaa luovasti sisältöä opetukseensa. Opetuksessa painottuu tanssitekniikka, jota kuitenkin hiotaan rennolla otteella. Pasin tunneilla voi parhaimmillaan inspiroitua ja oivaltaa.

avatar, icon, suvi.jpg

Katariina Tavilampi

Katariinan ensi-ihastus rock’n’swing -tansseihin heräsi vuonna 2015 eräissä synttäribileissä, joissa lähes kaikki tanssivat. Meno näytti niin mukaansa tempaavalta, että heti seuraaville Cometsin alkeiskursseille oli ilmoittauduttava. Sittemmin tanssiharrastus on laajentunut myös kilpailemiseen ja opettamiseen, ja varsinkin buggin kohdalla voi jo puhua rakkaudesta lajiin. Tanssi tarjoaa liikunnan ilon lisäksi hienon keinon itseilmaisulle, musiikin tulkinnalle ja jatkuvalle kehittymiselle sekä yksin että parin kanssa. Katariinan tunneilla opetellaan tanssin ensiaskeleita ja työkaluja tanssin sujuvoittamiseen rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.

avatar, icon, suvi.jpg

Suvi Leskinen

Suvin tavoitteena valmennuksessa on saada oppilaat viihtymään ja parantamaan tanssitaitoaan siinä sivussa. Tunneilla tanssitaan paljon, ja tehdään harjoitteita, joilla kehitetään yleistä tanssitekniikkaa. Erityinen paino on vienti-seuraamisella, sillä Suvin mielestä paritanssissa erityisen kiinnostavaa on parin välinen kommunikointi tanssin keinoin. Aiemmin soololajeja tanssinut Suvi löysi paritanssit opiskelijoiden lavatanssikerhosta 2012 ja pian tämän jälkeen boogie woogien, joka alkoi viedä treenisalille monta kertaa viikossa. Nykyään treenikalenterin täyttävät boogie woogien lisäksi lavatanssit ja west coast swing.

avatar, icon, suvi.jpg

Arto Hälli

Arto on innostava valmentaja, jonka tunneilla pääpaino on tekemisessä ja siinä, että tunneilla pääsee tanssimaan paljon. Arton mottona onkin Learning by doing. Arton tanssiharrastus on alkanut lavatansseista ja boogie woogien kautta löytyi west coast swing, johon on sen jälkeen kulunut lukemattomia tunteja. Westissä hänelle on tärkeää saada musiikin eri vivahteet siirrettyä omaksi, tanssiparin ja katsojan kokemukseksi.

Ammattivalmentajat

Cometsin valmentajat

Anna Tyutyunyuk

Anna’s passion is Boogie Woogie, which she started to dance in 2011. For her Boogie Woogie is a style, not only in your dance moves, but in your clothes, your hair and your mood according to the song. She competes in Boogie Woogie in Finland and abroad. As a teacher Anna emphasizes good dance technique in every movement, not only basic step or leading and following. Anna has also danced Lindy Hop, Hip Hop and other modern dances, and she does a lot of fitness training.

Cometsin valmentajat

Masi Saurén

Masi aloitti tanssimisen 10-vuotiaana showtanssilla, street-tanssilla, jazzilla ja breakdancella. Vuonna 2001 hän löysi rock- ja swing-tanssit ja on siitä lähtien kilpaillut niissä aktiivisesti kotimaassa ja ulkomailla. Masi opettaa swing-tanssien lisäksi street-tansseja. Masin tunneilla opitaan asioita rennolla ja hauskalla tavalla. Masi on boogie woogien maailmanmestari, sekä kuusinkertainen suomenmestari. Lisäksi Masi on lindy hopin kolminkertainen suomenmestari ja PM-hopeamitalisti.

Cometsin valmentajat

Laura Halttunen

Laura on paitsi esiintyvä tanssinopettaja, myös koreografi, tapahtumajärjestäjä, Midnight Folliesin ohjaaja ja Jazz Factoryn omistaja. Laura on maahantuonut taitonsa Euroopasta, jonka kansanvälisiä työpajoja ja tapahtumia hän on kolunnut vuosikymmenen, erikoistuen jazz roots -lajeihin, lindy hopiin ja bluesiin. Laura on energinen ja eläytyvä opettaja, joka hellii huumorilla ja piiskaa tekniikalla. Hänelle on tärkeää saada oppilaansa löytämään vankka tekninen pohja sekä uskallusta heittäytyä ja eläytyä tanssiin ja musiikkiin.

Cometsin valmentajat

Pirjo & Tommi Koivula

Tommin ja Pirjon tanssilliset juurensa ja innoituksen lähteensä ovat suomalaisilla tanssilavoilla, mutta matkan varrella he ovat myös ehtineet tehdä huikean uran kilpalattioilla. Heidän yhteinen tanssiuransa alkoi vuonna 1995 boogie woogien merkeissä. He valmentavat aktiivisesti lähes kaikkia rock’n’swing-tansseja ja lavatansseja. He ovat Suomen Tanssiurheiluliiton rock’n’swing-tanssien valmentaja- ja tuomarikouluttajia ja vastaavat Suomen boogie woogien ja buggin huippuparien valmennuksesta. He ovat tuttu näky rock’n’swing-tanssikilpailujen ja erilaisten lavatanssikilpailujen tuomaristossa.

Tiina Ranta

Tiina on taitava ja ihastuttava tanssinopettaja, jonka perusteellinen ja kannustava opetustapa luo miellyttävät puitteet oppimiselle. Tiinalla on monipuolinen tanssitausta ja lämmin ote opettamiseen. Tiinalla on Suomen tanssinopettajainliiton (STOL) tutkinto ja hän on tanssinut rock ja swing -tansseja vuodesta 1999 lähtien.

Mikko & Riikka Väänäkoski

Mikko päätyi swing-tanssien pariin 2004. Hän aloitti lindy hopin opettamisen 2007, balboa ja authentic jazz seurasivat perässä muutamassa vuodessa. Mikko opettaa tunneilla varsinkin rytmiä ja parityöskentelyä ja nauttii swing-tansseissa eniten vapaudesta kokeilla rytmejä ja liikettä. Riikka aloitti lindy hopin 2006 ja pian mukaan tulivat myös authentic jazz, balboa, valmennus ja muu swing-häröily, joita Riikka on käynyt tekemässä Amerikassa asti. Nykyään Riikka valmentaa lindy hoppia ja balboaa Helsingissä. Riikka tykkää opettaa varsinkin rytmiä, hallittua vartalonkäyttöä ja yhdessä tanssimista.

Cometsin valmentajat

Ari Halinen & Kati Vestman

Kahden tanssikulttuurin kohtaaminen on alusta lähtien Arin ja Katin tyyliä tanssia ja opettaa. Valmennuksessaan Ari ja Kati soveltavat yleistä tanssitekniikkaa sosiaalitanssin vapauteen. Arin ja Katin tavoitteena on tukea tanssijan omaa kehitystä ja sitä kautta paritanssin sujuvuutta. Polte kehittyä tanssijoina ja opettajina on huolehtinut ettei treenisali ole unohtunut ja oppilaan rooli on edelleen tuttu. Ari ja Kati ovat kilpailleet yhdessä vuosina 1999–2006, osallistuen lähes kaikkiin kotimaassa järjestettyihin rock- ja swing-tanssikisoihin. He edustivat Suomea PM-, EM ja MM-tasolla sekä kiersivät neljä vuotta WRRC:n Boogie Woogie World Cup -kisoja. Kisalajeihin kuuluivat boogie woogie, lindy hop, bugg, fusku ja balboa.

Milla Leisso

Millan kursseilla on lämmin ja riemukas tunnelma sekä selkeä rakenne. Tekniikkaan syventyminen on omassa tanssissa ja opettamisessa hänelle kaikkein sytyttävintä, insinööri kun on. Swing-musiikki vetää puoleensa taianomaisesti ja se lieneekin syy, miksi juuri lindy hop ja balboa ovat vieneet jalat alta. Yön hämäryydessä Millan voi nähdä myös viihdyttämässä Midnight Follies -tanssiryhmän riveissä.

avatar, icon, suvi.jpg

Niklas Hagel

Niklas on rokannut 3-vuotiaasta alkaen. Kilpailukokemusta kertyi vuosina 2005-2018 liki 100 kilpailun verran. Parhaimmillaan Niklas on yltänyt parinsa kanssa maailma cupissa sijalle 4. Couple Dance Show -luokassa ja Contact Style -luokassa sijalle 21. Lisäksi mitalikaappiin on kertynyt neljä aikuisten Suomen mestaruutta sekä junioreiden PM-kilpailuista kaksi pronssia ja yksi kultamitali. Tavoitteena jokaisissa harjoituksissa on luoda innostava ilmapiiri, jonka turvin urheilijat pääsevät ylittämään omia rajojaan ja kehittymään. Niklas työskentelee päivätyökseen urheilun asiantuntijatöissä ja on koulutukseltaan tanssinopettaja (AMK).

Haluatko valmentajaksi?

Tule mukaan suomen suurimpaan tanssiurheiluseuraan valmentaman rock’n’swing -tansseja.

Tarjoamme valmentajalle loistavat olosuhteet, sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua huippuvalmentajaksi.

Ota yhteyttä seuran lajivastaaviin ja kerro kiinnostuksestasi valmentaa!