Hallitus ja valiokunnat

Jokaisella hallituksen jäsenelle on oma vastuualue, luottamustoimi, jonka parissa tehdään aktiivisesti töitä. Jokainen Cometsin aktiivi, niin kisatalkoolainen kuin hallituksen jäsen, on tärkeä osa Cometsia ja sen menestystä. Comets on Suomen suurin tanssiurheiluseura, jonka toiminta rakentuu vapaaehtoisten työlle ja on yleishyödyllistä yhdistystoimintaa. Jos et ole vielä mukana seuratoiminnassa, tervetuloa mukaan! 

Cometsin hallitus

Hallituksen jäsenet 2022

Susanna Ritala
Susanna Ritala
Hallituksen puheenjohtaja
avatar, icon, suvi.jpg
Arto Latvala
Sihteeri
Pertti Ikäläinen
Pertti Ikäläinen
Talousvastaava
avatar, icon, suvi.jpg
Nicklas Beijar
Viestintävastaava
avatar, icon, suvi.jpg
Pinja Juvonen
Tapahtumavastaava
Milla Peltoniemi
Milla Peltoniemi
Valmennusvastaava
Kilpailijavastaava
Juha Martikainen
Juha Martikainen
Varapuheenjohtaja
Valmentajakoulutusvastaava
NIna Kuuliainen
Nina Kuuliainen
Hallituksen jäsen
Kirsi Järvenpää
Kirsi Järvenpää
Tilavastaava

Talousvaliokunta

Talousvaliokunta hoitaa seuran rahaliikennettä maksaen vastaanotetut laskut ja lähettäen laskuja seuran järjestämistä tapahtumista ja kursseista. Valiokunta tekee toiminta- ja yleisavustushakemukset Helsingin kaupungille. Valiokunta seuraa myös yleisesti seuran rahaliikennettä ja tarkkailee vuosibudjetissa pysymistä. 

Jäsenet: Pertti Ikäläinen, Nina Kuuliainen, Susanna Ritala

Valmennusvaliokunta

Valmennusvaliokunta koordinoi seuran valmennustoimintaa eli kausikursseja ja tiiviskursseja. Valmennusvaliokunta vastaa seuran valmennuksen linjasta ja tavoitteista. Lajikohtaisesta operatiivisesta toiminnasta vastaavat nimetyt lajivastaavat. 

Jäsenet: Milla Peltoniemi, Juha Martikainen, Kirsi Järvenpää ja lajivastaavat

Markkinointi- ja viestintävaliokunta

Markkinointi- ja viestintävaliokunta toimittaa tietoa jäsenistölle seurassa tapahtuvista toimista. Valiokunnassa pääset käyttämään Cometsin hallinnoimia medioita: myClub, Facebook, Instagram, blogi, Youtube ja Twitter sekä tietenkin omia verkkosivuja ja kauppaa. Medioissa ilmoitetaan seuran tapahtumista, kursseista, kisoista ja tanssikulttuuria edistävästä toiminnasta suomeksi ja englanniksi.

Jäsenet: Nicklas Beijar, Susanna Ritala, Suvi-Tuuli Kiilunen, Pirja Vitikka-Koponen, Jutta Kokkonen, Kirsi Järvenpää

Tapahtumavaliokunta

Tapahtumavaliokunta järjestää ja koordinoi seuran järjestämiä tanssitapahtumia. Valiokunta järjestää vapaamuotoisesti tanssikulttuuria kehittäviä tapahtumia rock- ja swing lajien parissa. Tapahtumat voivat olla yhteistyössä toisen osapuolen kanssa kuten Linnanmäen ja American Car Shown, tai omassa salissa kuten karnevaalit ja kuukausibileet. Markkinointivaliokunta hoitaa tapahtumien mainostamisen sekä tiedottamisen jäsenille.

Jäsenet: Pinja Juvonen, Susanna Ritala, Timo Huhtinen, Arto Latvala

Juniorivaliokunta

Juniorivaliokunta hoitaa seuran junioreiden toimintaa. Valiokunta järjestää lapsille ja nuorille soveltuvaa tanssillista toimintaa yhdessä juniorivastaavan kanssa. Tehtäviä ovat mm. markkinoinnin kohdentaminen hankkien seuralle uusia nuoria harrastajia ja nostaen junioritoiminnan näkyvyyttä ulospäin sekä olla yhteydessä lasten vanhempien ja junioreiden valmentajien kanssa.

Jäsenet: Ville Pessi, Hilla Peronmaa, Juha Martikainen