Timo Huhtinen kunniajäsen

Timo Huhtinen on Cometsin tuore kunniajäsen

“Ehdotuksemme seuran kunniajäseneksi on Timo Huhtinen. Timo on iloinen ja kannustava seuravalmentaja, seura-aktiivi sekä tuttu kasvo cometslaisille monista eri seuran tapahtumista. Timon sitoutuminen seuran toimintaan on ollut poikkeuksellisen aktiivista ja pitkäjänteistä.”.

Cometsin kevätkokouksessa hyväksyttiin ehdotus uudesta seuran kunniajäsenestä. Timon panos seuran eteen on ollut mittaaamattoman arvokasta ja toivottavasti saamme nauttia hänen työstään, tanssittamisestaan ja kilpailuesiintymisistään vielä pitkään!

Timo on ollut seuran jäsen jo 15 vuoden ajan ja sen aikana toiminut useita vuosia eri luottamustehtävissä seuran hallituksessa kuten sihteerinä sekä puheenjohtajana. 

“Puheenjohtajakaudella minulla olli määrätietoinen pyrkimys lisätä kaikkien Cometsin tanssilajien yhteenkuuluvuutta ja tasa-arvoa. Tärkeää  on, että kaikki cometslaiset ovat ylpeitä omista lajeistaan ja arvostavat myös muiden lajien harrastajia.”

Seuravalmentajana Timo on innostava ja hyväntuulinen, ja on vuodesta 2011 alkaen valmentanut lukuisia tanssikursseja eri lajeissa Cometsissa, ja toimii myös fuskun ja boogie woogien lajivastaavana. Hän on ollut merkittävässä roolissa toivottaessaan uudet jäsenet tervetulleeksi tanssiyhteisöön tanssikurssiensa kautta sekä kuukausibileiden isäntänä. Monet cometslaiset ovat todennäköisesti tanssineet Timon soittolistojen tahtiin. Valmentajaparina Timo ammattitaitoinen ja loistavaa seuraa lajista riippumatta. 

Timo on edustanut seuraa useissa kilpailuissa ja lajeissa. Kilpailumenestystäkin on tullut, siitä kertovat muun muassa saavutetut senioriluokan kultamitalit rock & swing -tanssien SM-kilpailuissa. Timolla on hallussaan senioriluokan suomenmestaruus boogie woogiessa (2014, 2018, 2019), buggissa (2014, 2019), fuskussa (2014, 2015, 2017, 2019) ja rockabillyssä (2017). Suomenmestaruuksien lisäksi Timolla on PM-kilpailujen pronssi boogie woogiesta vuodelta 2012. 

Onnea kunniajäsenyydestä Timo!

Ehdotuksen kunniajäsenestä laativat:
Milla Peltoniemi (hallituksen jäsen ja valmennusvastaava)
Helena Metsä (Llindy hop, boogie woogie ja collegiate shag lajivastaava)
Jutta Kokkonen (viestintä ja markkinointivaliokunnan jäsen)