Cometsin kilpailijat

Etsitään liikunta-alan markkinointiosaajaa

Hyödynnä tanssi- ja liikunta-alan osaamisesi sekä viestintä- ja markkinointitaitosi mielenkiintoisessa tehtävässä!

Etsimme tanssiseuran junioritoiminnan kehittämishanketyöhön palveluntarjoajaa, joka auttaa meitä näissä tehtävissä:

  • hankkeen suunnittelu yhdessä seuran vapaaehtoisista koostuvan juniorivaliokunnan kanssa 
  • viestintä ja markkinointi koskien syyskautta 2024
  • markkinointi- ja vierailutapahtumien järjestäminen ja niihin osallistuminen
  • junioriharrastajamäärän kasvattaminen
  • lastentanssin ohjaaminen erikseen sovittaessa 

Comets on helsinkiläinen vuonna 1992 perustettu rock- ja swing-tanssiseura, joka edistää ja kehittää tanssikulttuuria, -liikuntaa ja -urheilua. Comets on jäsenmäärältään Suomen suurin tanssiurheiluseura ja Cometsin tunneilla tanssivat kaikenikäiset, aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Seura käynnistää kehittämishankkeen lasten ja junioreiden toiminnan kehittämiseksi. Hankkeen tavoitteena on harrastajamäärien ja kurssitarjonnan kasvattaminen.

Tehtävässä pääset näköalapaikalle rock- ja swing-tanssien lajiperheeseen. Pääset edistämään Cometsin ja Suomen Tanssiurheiluliiton strategisia tavoitteita lasten ja nuorten harrastajamäärän kasvattamisesta. Lisäksi saat arvokasta kokemusta hanketyön toteuttamisesta.   

Katsomme eduksi alan koulutukset ja tutkinnot sekä kokemuksen ohjaamisesta ja valmentamisesta. Erityisesti kaipaamme markkinointi- ja viestintäosaamista hankkeen tavoitteiden toteutumiseksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Emme edellytä rock- ja swing-tanssien tuntemusta. 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja tuntihintasi viimeistään 1.3.2024 osoitteeseen juniorit@comets.fi. Kerro meille mikä tanssilaji tai hyvinvoinnin alue on vahvuutesi, mikä on osaamisesi ja kokemuksesi viestinnästä ja markkinoinnista ja missä olet erityisen hyvä. Työstä laskutetaan laskutuspalvelun tai oman yrityksen/toiminimen kautta.

Tarvitsemme hanketyön tavoitteiden toteutumiseksi ulkopuolista työpanosta keskimäärin yksi päivä viikossa (tai projektiluontoisesti noin 60 tuntia) kevätkauden aikana 22.4.-30.6. ja noin 110 tuntia syyskaudella välillä 1.8.-30.11.2024. Tuntimäärästä, työsuoritteista sekä tavoitteista sovitaan palveluntarjoajan kanssa. Mahdollisesta tanssituntien ohjaamisesta sovitaan erikseen, eikä se kuulu edellä kuvattuihin tunteihin. Tehtävät voivat edellyttää satunnaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työ tehdään joustavasti etänä ja pk-seudulla. Cometsin oma tanssisali sijaitsee Pukinmäessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hilla Peromaa, juniorit@comets.fi, 0400 757031