Cometsin kurssit ja vapaavuorot peruttu ainakin 13.5. asti / Comets courses canceled at least until 13.5.

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tiedottaa 31.3.:

—-

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tiedottaa seurojen toiminnan sulkemisesta:

Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti, Suomen ollessa poikkeustilassa, Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n hallitus edellyttää, että seurojen kaikenmuotoinen toiminta (lukuunottamatta mahdolliset digitaalisilla alustoilla tapahtuvat harjoitukset tai ohjaustilanteet) tulee sulkea 13.5.2020 saakka.

Tämä perustuu hallituksen kansalaisille ja viranomaisille 16.3.2020 antamiin rajoituksiin, joita myös koko tanssiurheiluyhteisön tulee noudattaa.

STUL ry:n hallitus kehottaa kaikkia tanssiurheilun toimijoita suhtautumaan tähän erittäin vakavasti. Kaikki opetusryhmät tulee perua 13.5.2020 saakka. Salien käyttö tulee kokonaisuudessaan sulkea hallituksen toimintarajoitusten mukaisesti.

Ymmärrämme kaikki ne taloudelliset haitat, joita toiminnan keskeyttämisestä seuraa, mutta tässä ikävässä tilanteessa meidän tulee suunnata ajatuksemme ja voimavaramme toistemme suojelemiseen ja epidemiatilanteen mahdollisimman tehokkaaseen hoitamiseen kaikin käytössä olevin keinoin.

Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Liittohallitus

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu on yhteistyössä asianajotoimisto Legistumin asianajaja Teppo Laineen kanssa laatinut ohjeistuksen työsuhteiden, sopimussuhteiden ja harrastajien oikeuksien osalta. Ohjeistus päivittyy olosuhteiden muuttuessa. Lue lisää ESLUn sivulta

– – – – – –

Suomen tanssiurheiluliiton ohjeistuksen mukaisesti Comets ry sulkee Pukinmäen salin ja mahdollisuuden varata kouluja vapaavuoroille 18.3. lähtien toistaiseksi. Myös kursseilla lähiopetus on peruttu ainakin 13.5. asti ja SM-kisat 8.5.

Isännöitsijä on ilmoittanut, että Pukinmäen kiinteistössä, jossa Comets-sali sijaitsee, on todettu koronavirustartunta. Tarkempaa tietoa sijainnista kiinteistössä ei kuitenkaan ole ja muihin tiloihin on oma sisäänkäynti.

Cometsin hallitus seuraa tilannetta päivittäin ja tiedottaa jäseniään. Selvittelemme mahdollisuuksia etäopetukseen tai muihin digitaalisilla alustoilla tapahtuviin harjoituksiin tai ohjaustilanteisiin, ja tähän on muutama valmentaja on jo valmistautunut.

The courses and trainings in the Comets Club in Pukinmäki and the schools are cancelled at least until 13 May as the Finnish Dance Federation urges its member organisations to do.

Corona virus infection has been confirmed in the Comets Club building in Pukinmäki. Currently precise location in the building is not known.

The board of Comets is following the situation and possibilities for distance learning. There will be information to members as soon as there are more news.