Roller coaster rock -tanssikilpailu 24.8.2019

Rock’n’Roll Dance Club Comets järjestää Linnanmäellä nostalgiset tanssikilpailut – Roller Coaster Rock – sen kunniaksi, että Jive-taisto eli jiven SM-kilpailut tanssittiin Linnanmäellä vuonna 1954.

Rokkitanssikisat ja livemusiikkitanssit 50-luvun tyyliin Linnanmäellä ohjelmalava Estradilla pidetään lauantaina 24.8.2019 klo 15.00 alkaen.

Tänä vuonna Linnanmäen tanssikilpailu on hurmaava ja hauska kisa, jossa tanssitaan kaikki omaan tyyliin, esim rockabillya, fuskua ja boogie woogiea (tai niiden suloista yhdistelmää, musiikista ja tanssijoista riippuen)!

AIKATAULU (muutokset mahdollisia)
Klo 15.00 levymusiikkia ja vapaata tanssia
Klo 15.30 kisat ja tuloslaskentatauolla esityksiä
Klo 16.30 bändi ja tanssia
Klo 17.15 levymusiikkia, vapaata tanssia ja esityksiä
Klo 18.00 bändi ja tanssia

BÄNDI JA YLEISÖTANSSIT
Tapahtuma ei ole vain kilpailijoita varten – yleisöllä on myös mahdollisuus tsaivata tanssikengät puhki tanssilattialla!
Väliajalla ja kisojen jälkeen on Cometsin tanssiryhmien esityksiä ja yleisötanssia. Tanssien musiikista vastaa Sweet Jeena and her Sweethearts -bändi!

Kilpailuun osallistuminen ja yleisötanssit ovat ilmaiset.

ILMOITTAUTUMINEN TANSSIKILPAILUUN
Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa eikä osallistuminen edellytä tanssiseuran jäsenyyttä. Kilpailu on jack&jill-kisa, eli parit arvotaan ja ilmoittautuminen on ilman tanssiparia. Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 19.8.2019 lomakkeen kautta:
https://goo.gl/forms/OO4rnwZtQkuzt8k22

Lisätiedot ja tiedustelut:
Susanna Ritala: susanna.ritala at comets.fi

Järjestäjä:
Rock’n’Roll Dance Club Comets ry


Roller Coaster Rock dance competition in the 50’s style in Linnanmäki amusement park on Saturday 24 August at 3 pm.

This dance event is sequel for Finnish Championship of Jive from year 1954 what was also held in Linnanmäki.

TIMETABLE (changes possible)
Klo 15.00 music and free dance
Klo 15.30 competition and dance performances
Klo 16.30 live music and free dance
Klo 17.15 music and free dance and performances
Klo 18.00 live music and free dance

The day is not only for the competitors but for everybody. Everyone has opportunity to dance on the dance floor with live music. The live music will be played by Sweet Jeena and her Sweethearts. During the breaks and after the competition there will be short dance performances for you to enjoy.

Event is free of charge for audience and competitors..

Sign up for competition without a partner by Sunday 19.8. https://goo.gl/forms/OO4rnwZtQkuzt8k22. Participant can be anyone and he/she does not need to represent any dance club. Couples will be mixed and you can dance in your style (e.g. Boogie Woogie, Rockabilly or Fusku). Note that this event is not official dance competition but rather fun and joyfull frolic.

Info and questions:
Susanna Ritala: susanna.ritala at comets.fi