Isäinpäivä-Rocks! sunnuntaina 11.11. klo 11

Äidit! Isänpäivä tulossa etkä tiedä, mitä miehelle oikein hankkisi? Aamiainen sänkyyn, benjihyppy ja leffailta on niin nähty, joten mikset hankkisi itsellesi pari tuntia omaa aikaa ja työntäisi miestäsi + yhtä lasta meidän hoteisiimme hetkeksi? Cometsin juniorivaliokunta nimittäin järjestää Isänpäivä-Rocks!-tapahtuman, jossa tuore tai vähän varttuneempi isä + lapsi haastetaan opettelemaan pieni koreografian pätkä, jossa on iskuja, potkuja sekä alkeellista akrobatiaa vaativia suorituksia eli tiedossa on mitä mainion tapa aloittaa päivä. Tietenkin isät voivat myös ilmoittaa itsensä mukaan. Ohjaamassa tätä porukkaa on tanssin monitaituri, Töölön Travoltanakin tunnettu Tuomas Sillanpää!

Tapahtuma on isänpäivänä sunnuntaina 11.11. klo 11.00 alkaen Comets Clubilla Pukinmäessä, kestoltaan 1,5h ja vaatimuksia tähän tapahtumaan osallistumiseen ei ole montaa:

1. Jommankumman, joko aikuisen tai juniorin on oltava Cometsin jäsen ja jäsenmaksu maksettuna
2. Lapsen on oltava juniori-ikäinen eli max 16 vuotta, yksi lapsi/isä. Jos lapsia on monia niin toki heidätkin voi ottaa mukaan, tutkitaan tilanteen mukaan!
3. Ilmoittautuminen sähköpostilla ville.pessi@comets.fi
4. Mukaan otetaan vain 25 innokasta isää joten ilmoittaudu nopeasti! Cheekin viimeinen keikka myytiin loppuun minuutissa ja tämä tulee varmasti nopeammin täyteen.

Tapahtuma on maksuton osallistujille ja sen tarjoaa Cometsin juniorivaliokunta. Katsokaa myös muu junioritoiminta: https://www.comets.fi/tutustu-tanssilajeihin/juniorit/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2150425108564629/