Uuden tanssijan ohjeet

Kurssit

Kausivalmennus jakaantuu kahteen osaan: kevät- ja syyskauteen. Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja syyskausi syyskuun alkupuolella. Kausivalmennus kestää yleensä 12 viikkoa. Valmennusta on tyypillisesti 1,5 tuntia viikossa. Kausivalmennuskurssimme löytyvät valmennusaikataulusta.

Ilmainen kokeiluviikko 29.8.-4.9.2022

Tule kokeilemaan ilmaiseksi rock’n’swing -tansseja! Syksyllä järjestetään kaikille ilmainen ja avoin alkeiden kokeiluviikko. Kokeiluviikolle osallistujan ei tarvitse olla seuran jäsen. Kokeilutunneille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta tai tanssikenkiä. Paritanssitunneille voi osallistua ilman paria. Tunnit on suunnattu aikuisille.

Sunnuntain lasten tanssikursseilla on yksi ilmainen kokeilukerta, mikäli ryhmässä on tilaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää juniorit@comets.fi

Tiiviskurssit

Tiiviskurssit ovat lajikohtaisia 2-4 tunnin pika-alkeita tai yksittäiseen teemaan keskittyviä tiiviskursseja. Tiiviskursseillamme on myös vierailevia valmentajia muualta Suomesta ja maailmalta. Tiiviskursseja järjestetään ympäri vuoden.

Comets tanssitunnit

Liity jäseneksi

Comets on tanssiseura, joka järjestää toimintaa jäsenilleen. Rekisteröitymällä seuran jäseneksi voit osallistua kursseillemme, varata vapaaharjoitusvuoroja Comets Clubilta sekä osallistua lajien tanssibileisiin. Lisäksi Cometsin jäsenille on tarjolla etuja muun muassa tanssitarvikkeisiin – tutustu jäsenetuihin.

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi. Jäsenmaksulasku lähetetään sinulle noin kuukauden kuluessa, kun olet rekistöröitynyt jäseneksi myClubissa. 

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelut eli vaparit ovat yksi tanssijana kehittymisen kulmakivistä. Vapareilla voit harjoitella omaehtoisesti tanssikursseillamme oppimiasi kuvioita, tanssitekniikkaa ja musiikin tulkintaa. Cometsin jäsenmaksun maksaneet voivat käydä Comets Clubilla Pukinmäessä harjoittelemassa omatoimisesti sitoutumalla seuran sääntöihin.

Bileet ja tanssit

Comets järjestää tanssibileitä säännöllisesti läpi vuoden seuran jäsenille. Pääset tanssimaan Cometsin lajeja kuukausibileiden, puistotanssien ja kaudenpäättäjäisbileiden lisäksi myös lajien omissa bileissä. Kuukausibileissä Dj soittaa kaikkiin seuran lajeihin sopivaa musiikkia, joten olitpa sitten juuri aloittanut ensimmäisen alkeiskurssisi tai jo kaikkien Cometsin lajien taitaja – tervetuloa mukaan tanssimaan ja tutustumaan seurakavereihin!

Cometsin tanssibileet
Cometsin valmentajat

Valmentajat

Panostamme seuravalmentajiemme kouluttamiseen ja kehittymiseen tanssijoina sekä ohjaajina. Suurin osa valmentajistamme on vapaaehtoisia ja osa ammatiltaan tanssinopettajia. 

Kilpaileminen

Seurassamme voit harrastaa vain harrastamisen ilosta, mutta myös kilpailla tavoitteellisesti. Jäsenemme osallistuvat ahkerasti kotimaisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Yhdistys tukee seuraa edustavia tanssipareja maksamalla Suomen Tanssiurheiluliiton alaisten kilpailujen osallistumismaksut.

Kilpailemisen voi aloittaa sitten, kun sinulla on vähintään kyseisen lajin jatkotason tanssitaidot hallussa.

Comets kilparyhmät
Cometsin tanssitunnit ja tanssikurssit

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kurssit maksaa? Mitä varusteita tarvitsen tunneille? Miten ilmoittaudun kursseille? Voinko osallistua tanssikurssille yksin?